vrijdag , 1 juli 2022

Abonneren

JAARABONNEMENT

Wilt u ook graag het Heel Holland Zorgt in de Praktijk magazine ontvangen? Dan kunnen wij u een jaarabonnement aanbieden op het Heel Holland Zorgt in de Praktijk magazine. Abonneren kan via het invullen van onderstaand formulier of een bericht te zenden aan info@heelhollandzorgt.nl. Het magazine wordt dan maandelijks bij u bezorgd voor € 50,- per jaar.

  Naam*

  Email*

  Functie*

  Straat + huisnummer*

  Postcode*

  Plaats*

  Onderwerp:
  Abonnement Heel Holland Zorgt in de Praktijk

  Uw bericht

  captcha

  Vul hieronder de code in

  MANAGEMENT

  Directieleden en afdelingshoofden uit de zorg en welzijnssector kunnen zich gratis abonneren op het Heel Holland Zorgt in de Praktijk magazine. Vul dan bovenstaand formulier in onder vermelding van ‘Management abonnement’ of mail naar info@heelhollandzorgt.nl.

  GROTE OPLAGE

  Het is mogelijk om het Heel Holland Zorgt in de Praktijk magazine in een grotere oplage te ontvangen. U kunt een zorginstelling hiervoor aanmelden. Zo wordt het mogelijk om per 75 stuks geleverd te krijgen. De kranten die worden geleverd zijn gratis. Aanmelding kunt u regelen door contact op te nemen met de Heel Holland Zorgt.

  OPZEGGEN

  Opzeggen kan ook via bovenstaand formulier onder vermelding van ‘Opzeggen abonnement’ of per mail tenminste één maand vóór verlenging. Bij opzegging in de maand voor verlenging, loopt het abonnement nog drie maanden door.