zaterdag , 31 oktober 2020
Home / Kies voor Zorg en Welzijn / Echt iets betekenen? Word ADL-assistent bij Fokus
ADL-assistent
Zoek je een flexibele en afwisselende baan in de zorg waarmee je echt iets voor een ander kunt betekenen? Dan is de functie van ADL-assistent iets voor jou.

Echt iets betekenen? Word ADL-assistent bij Fokus

Een baan van betekenis: ADL-assistent bij Fokus!
Zoek je een flexibele en afwisselende baan in de zorg waarmee je echt iets voor een ander kunt betekenen? Dan is de functie van ADL-assistent iets voor jou. Je verleent assistentie bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) aan mensen met een zware fysieke beperking. Het gaat hierbij om hulp bij bijvoorbeeld wassen, aankleden, verplaatsingen en eenvoudige verpleegtechnische assistentie. Bijzonder is dat je die assistentie verleent op afroep en aanwijzing van de cliënt. Die cliënt kan 24 uur per dag en zeven dagen per week assistentie inroepen op het moment dat hij of zij dat wil. En daarmee maak je het mogelijk dat hij of zij gewoon en in alle vrijheid kan wonen en leven.

Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zoeken regelmatig nieuwe collega’s voor gemiddeld 15-20 uur per week (in wisselende diensten). We bieden een afwisselende en flexibele baan waarin geen dag hetzelfde is en een interne opleiding. Samen met je collega’s vorm je het ADL-team van jouw eigen Fokusproject. Naast het verlenen van assistentie ben je als team ook verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op het project, het roosteren en het contact met de cliënt.

Werken bij Fokus
Fokus is al ruim veertig jaar actief in heel Nederland, met 98 Fokusprojecten verspreid over ruim zestig gemeenten. Fokus maakt gewoon wonen mogelijk voor circa 1400 cliënten. Wil je daar ook aan meewerken en zoek je die ene baan van betekenis? Kijk dan op www.werkenbijfokus.nl voor meer informatie.

Bekijk ook

Thuis in de huiskamer

De buurthuiskamers van het Leger des Heils vervullen een belangrijke plek in de Nederlandse samenleving. …