zondag , 26 januari 2020
Home / Adverteren

Adverteren

Heel Holland Zorgt RAAKT – Crossmediale campagne

Ontdek Zorg & Welzijn! Ook in 2020 staat de lente alweer voor de 6de keer in het teken van extra aandacht voor Zorg & Welzijn.

Landelijk én regionaal bereik
Heel Holland Zorgt RAAKT is een campagne met landelijk bereik, maar biedt ook regionaal mogelijkheden om deel te nemen. Voor meer informatie of een afspraak neem direct contact op met ons campagneteam of bekijk hieronder onze campagne flyer.

T: 020-2261020     E: raak@heelhollandzorgt.nl

Adverteren Heel Holland Zorgt in de Praktijk

Heel Holland Zorgt biedt offline en online verschillende publicatiemogelijkheden. U kunt een advertentie of advertorial plaatsen in de printeditie, in onze digitale nieuwsbrief (elke 3e woensdag van de maand) of op deze website.

Uw publicatie wordt gezien door directies en beslissers uit de zorg en welzijnssector én afdelingshoofden en medewerkers van hoog tot laag in de ziekenhuizen van Nederland. Voor de krant gaat het in totaal om een oplage van 30.000 exemplaren en een bereik van ongeveer 150.000 lezers, met de nieuwsbrief bereiken wij bijna 8000 lezers.

Om ons volledig te kunnen richten op de inhoud van onze uitingen, wordt de advertentieverkoop verzorgd door Cross Media Nederland. Cross Media is een specialist in het verkopen en adviseren van de juiste media. Zij vertaalt uw wensen door naar passende media-uitingen.

Contact

Cross Media Nederland
Nieuwe Haven 133
3116 AC Schiedam

Telefoon: 010 – 7421020
Email: zorg@crossmedianederland.com