Home / Adverteren

Adverteren

Heel Holland Zorgt RAAKT – Crossmediale campagne

Ontdek Zorg & Welzijn! Ook in 2020 staat de lente alweer voor de 6de keer in het teken van extra aandacht voor Zorg & Welzijn.

Landelijk én regionaal bereik
Heel Holland Zorgt RAAKT is een campagne met landelijk bereik, maar biedt ook regionaal mogelijkheden om deel te nemen. Voor meer informatie of een afspraak neem direct contact op met ons campagneteam of bekijk hieronder onze campagne flyer.

Adverteren Heel Holland Zorgt in de Praktijk

Heel Holland Zorgt biedt offline en online verschillende publicatiemogelijkheden speciaal voor de medewerkers in Zorg en Welzijn. U kunt een advertentie of advertorial plaatsen in de printeditie, in onze digitale nieuwsbrief (elke 3e woensdag van de maand) of op deze website.

Uw publicatie wordt gezien door directies en beslissers uit de zorg en welzijnssector én afdelingshoofden en medewerkers van hoog tot laag in de ziekenhuizen van Nederland. Voor de krant gaat het in totaal om een oplage van 30.000 exemplaren en een bereik van ongeveer 150.000 lezers, met de nieuwsbrief bereiken wij bijna 8000 lezers.

Verspreiding

Heel Holland Zorgt in de praktijk verschijnt 4 x per jaar bij ziekenhuizen en zorgorganisaties in Nederland. Het magazine wordt gratis verstrekt in een oplage van 30.000 exemplaren. Tevens wordt het magazine gepersonaliseerd verzonden aan beslissers in zorg en welzijn.

Nieuwsbrief

De digitale nieuwsbrief verschijnt elke 3e woensdag van de maand. Hierin vindt u een overzicht van het belangrijkste zorgnieuws van de afgelopen periode. Belangstellenden kunnen zich hierop gratis abonneren.

T: 020-2261020     E: raak@heelhollandzorgt.nl