Home / Zorgspecial / Carintreggeland: een lerende organisatie

Carintreggeland: een lerende organisatie

‘Het contact met de cliënten vind ik erg leuk’

“Na mijn stage ben ik naast mijn studie bij Carintreggeland blijven werken. Ik werk nu een aantal uren per week in de wijkverpleging. Een mooie combi. In de praktijk brengen wat ik leer tijdens mijn studie. Het werk is heel afwisselend. De zelfstandigheid en het contact met de cliënten vind ik erg leuk.” Tamara Derksen, student HBO V/Gezondheid & Technologie

Stagiairs en zij-instomers
Als zorgorganisatie bieden we ieder jaar weer stagiairs en zij-instromers de mogelijkheid om te leren in de praktijk. Heel belangrijk, want nieuwe collega’s zijn hard nodig. De wereld om ons heen verandert. Ook de zorgwereld verandert. Dat vraagt om medewerkers die open staan voor leren en ontwikkelen. Dat vinden we erg belangrijk. Wij geloven dat leren tijdens het werk het meeste rendement oplevert. Leren door reflectie en intervisie. Door onderling kennis uit te wisselen. En elkaar te versterken. Maar ook door verschillende vormen van leren aan te bieden. Daarom zijn er naast traditionele vormen van leren ook e-learning modules. Zodat je kunt leren wanneer het jou uitkomt en wat voor jouw functie van belang is. We hebben dat aanbod heel overzichtelijk samengevoegd op het Leerplein van Carintreggeland.

Ontwikkelen
Naast leren is het ook belangrijk om je te kunnen ontwikkelen. We bieden collega’s daarom de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen in hun vak. Soms door verbreding van hun functie, soms juist door specialisatie. Er is veel mogelijk. Voor onze huidige collega’s maar ook voor stagiairs, zij-instromers en herinstromers zijn er volop mogelijkheden om bij ons het vak te leren of door te leren.

Wil jij ook zo’n leuke baan als Tamara? Wij zijn op zoek naar mensen zoals zij. Enthousiaste medewerkers met passie voor werken in de zorg.

Kijk voor meer infomatie op:
www.hetechtewerkbijcarintreggeland.nl

Niets meer missen van Heel Holland Zorgt?
Volg ons dan op Instagram of Facebook en blijf up to date!

Bekijk ook

‘Door humor voelen ouderen zich juist meer serieus genomen’

In gesprek met QuaRijn wijkverpleegkundige Eline van Wijngaarden Van jongs af aan heeft mijn interesse …