vrijdag , 1 juli 2022

DagjeWellness.nl

 

DagjeWellness.nl bedankt alle zorghelden in Nederland!

Wij hebben ontzettend bewondering voor alle zorgmedewerkers en als blijk van waardering willen we iedereen bedanken.

Om na deze moeilijke periode even heerlijk te ontspannen, ontvangt elke zorgmedewerker een heerlijk dagje wellness bij de mooiste wellnessresorts van Nederland: Veluwse Bron, Elysium, Zwaluwhoeve, Thermen Holiday, SpaPuur, SpaWell en SpaWeesp. Een dagje wellness voelt als een dagje vakantie. Even relaxen, tijd voor jezelf en je weer helemaal opladen. Stuk voor stuk bieden onze wellnessresorts je rust en een compleet gevoel van welzijn.

 

 

Veluwse Bron
Dit is één van de grootste wellnessresorts van Nederland, namelijk een zevenentwintig voetbalvelden groot wellness paradijs! Je kunt er gebruik maken van unieke wellnessfaciliteiten zoals een Wildobservatiesauna en een Pakistaanse zoutsteenmijnsauna. Door de slimme indeling van de Veluwse Bron heb je veel privacy en rust en dat maakt je dagje wellness extra relaxed!

 

Zwaluwhoeve
Wellnessresort de Zwaluwhoeve ligt midden in de Veluwe in stijl van een authentieke boerderij. Je kunt hier terecht voor verschillende sauna’s en andere wellness faciliteiten. De 50.000m2 tuin is een verademing om door te lopen inclusief fijne baden, een aangelegd strand en 3 barrelsauna’s.

 

Badkledingdagen
Wist je dat je ook in badkleding kunt genieten van al onze wellnessfaciliteiten? Kijk voor alle badkledingdagen op de website van het wellnessresort.