donderdag , 30 juni 2022

Ga jij straks met net zo veel plezier naar je werk als Gijs?

Deel je leven is ons antwoord om te kunnen werken vanuit ons hart. We zien dat mensen willen bijdragen aan het welzijn en geluk van anderen en elkaar veel te bieden hebben. Een gedeeld leven is een gelukkiger leven. Juist in tijden waarin het leven voor velen individueel en eenzaam is, kiezen wij bewust om ons leven aan elkaar te verbinden.

Een betekenisvol leven en uitgaan van wat mensen wél kunnen. Dat is waar Zorggroep Sint Maarten voor staat. Elke dag opnieuw gaan wij uit van de kracht van mensen, hun mogelijkheden en talenten. En van de kracht van delen. Met ruim 2500 medewerkers en 1800 vrijwilligers maken we elke dag het verschil.

‘Ik vind het geweldig om de verhalen over de oldtimers van meneer Hassing te horen.’

Een gedeelde passie voor oldtimers
Gijs Brons, verzorgende IG bij Zorggroep Sint Maarten, en bewoner meneer Hassing delen een passie voor oldtimers en daar sparren ze vaak over tijdens de zorg. “Ik vind het geweldig om de verhalen over de oldtimers van meneer Hassing te horen. Er staat zelfs een Sparta GC50 Sport uit 1959 in zijn appartement,” vertelt Gijs. “Ik wilde altijd een grote Amerikaan kopen. Maar meneer Hassing gaf aan dat dat geen verstandige keus was.”

Wederkerigheid
“Oprecht contact en aandacht voor elkaar, dat is belangrijk bij de Zorggroep. Het is mooi om te zien hoe je voor elkaar van betekenis kunt zijn, daar ben je nooit te oud voor. Het geeft niet alleen meneer Hassing een mooie dag, maar dat maakt ook mijn werkdag waardevol en leuk”, aldus Gijs.

Deel je talent!
Kun jij net als Gijs niet wachten om je talenten in te zetten en het beste uit jezelf en een ander te halen? Dan zien we je graag terug bij Zorggroep Sint Maarten!

Meer informatie:
Op werkenbijzorggroepsintmaarten.nl vind je onze v acatures. Je kunt ook bellen of whatsappen naar 06-12083697.

Bekijk ook

Maak kennis met de hbo-opleiding van de HZ

Bij HZ University of Applied Sciences vind je diverse zorggerelateerde hbo-opleidingen. Op bachelorniveau biedt HZ …