dinsdag , 24 mei 2022
Boek Wij. Verpleegkundigen en hun drijfveren Gelre ziekenhuizen

Gelre ziekenhuizen presenteert boek: Wij. Verpleegkundigen en hun drijfveren

Met veel trots presenteert de Verpleegkundige Advies Raad (VAR), samen met de Raad van Bestuur van Gelre ziekenhuizen, een bijzonder boek: ‘Wij. Verpleegkundigen over hun drijfveren.’ In dit boek vertellen 48 verpleegkundigen hun verhalen over kleine en grote betekenisvolle momenten in de zorg.

Verpleegkundigen spreken al geruime tijd hun zorgen uit over de toenemende administratieve last en regeldruk in hun werk, terwijl ook de complexiteit van de zorgvragen toeneemt. Daar komt in deze coronatijd bij dat er een langdurig en intensief beroep op hen wordt gedaan. Deze werkdruk staat op gespannen voet met de gedrevenheid van verpleegkundigen om de beste mogelijke patiëntenzorg te verlenen. Ook hun motivatie kan erdoor onder druk komen te staan.

Voor het boek Wij. Verpleegkundigen over hun drijfveren hebben we bijna vijftig verpleegkundigen van Gelre ziekenhuizen gevraagd om even uit de waan van de dag te stappen en stil te staan bij wat het vak van verpleegkundige voor hen de moeite waard maakt. Het resultaat is een bundeling inspirerende verhalen vol beroepstrots; verhalen die het (professionele) hart raken en die verpleegkundigen, juist ook in tijden van zorgen, weer verbinden met de essentie en betekenis van hun werk.

Meer informatie:https://www.gelreziekenhuizen.nl/over-ons/bestelformulier-boek-wij/intro-blok/

Niets meer missen van Heel Holland Zorgt?
Volg ons dan op Instagram of Facebook en blijf up to date!

Bekijk ook

Maak kennis met de hbo-opleiding van de HZ

Bij HZ University of Applied Sciences vind je diverse zorggerelateerde hbo-opleidingen. Op bachelorniveau biedt HZ …