Home / Zorgspecial / Goed verzorgd wonen op de manier die bij ú past

Goed verzorgd wonen op de manier die bij ú past

‘Hier kunt u wonen in uw eigen sfeer’

Bent u verknocht aan het Groene Hart en wilt u er onbezorgd – blijven – wonen? Hoog tijd voor een nadere kennismaking met WIJdezorg! Met en vanuit onze zeven woonzorglocaties bieden we u volop mogelijkheden om te wonen op de manier die bij u past, nu én straks!  

Ruim en comfortabel wonen
Bij WIJdezorg vindt u mooie, duurzaam uitgeruste woonzorgappartementen met veel ruimte en alle comfort. Hier kunt u wonen in uw eigen sfeer, met de zekerheid dat de juiste zorg altijd dichtbij is. Onze vaste teams bieden u zorg op maat!

Midden in het dorp
Elke locatie ligt midden in het dorp en heeft een gezellig café-restaurant, waar altijd wat te doen is. U kunt er lekker koffie drinken en eten, en meedoen aan allerlei activiteiten. Ook dorpsbewoners komen graag in onze restaurants over de vloer. Echt een ontmoetingsplek voor iedereen!

Altijd dichtbij
In het Groene Hart is WIJdezorg altijd dichtbij. Vanuit onze locaties bieden onze vaste teams ook brede ondersteuning bij u thuis. Van verzorging en verpleging  tot huishoudelijke hulp, van casemanagement tot dagbesteding – afgestemd op úw wensen en behoeften. 

Meer weten?
WIJdezorg biedt in en vanuit haar zeven zorglocaties in de gemeenten Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en Zoeterwoude woon-, zorg- en welzijnsdiensten aan ouderen en andere zorgvragers. Kijk op: www.wijdezorg.com of bel 088-209 1000.
Of kom gewoon eens sfeerproeven in een van onze restaurants. U bent van harte welkom! 

Niets meer missen van Heel Holland Zorgt?
Volg ons dan op Instagram of Facebook en blijf up to date!

Bekijk ook

Carintreggeland: een lerende organisatie

‘Het contact met de cliënten vind ik erg leuk’ “Na mijn stage ben ik naast …