maandag , 24 februari 2020
Home / TV-programma / Heel Holland Zorgt aflevering 1

Heel Holland Zorgt aflevering 1

In de eerste aflevering liep Zanger en acteur Charly Luske een dag mee in de ouderenzorg bij Libertas Leiden! Kijk de volledige uitzending hier terug.

Week van Zorg en Welzijn
Van 11 t/m 16 maart is het de Week van Zorg en Welzijn en kun je bij zorg- en welzijnsorganisaties uit het hele land kennis maken met leren en werken in deze sector. Kom bijvoorbeeld naar één van de Meet & Greets, inspiratiemiddagen of speeddates bij jou in de buurt en ontmoet werkgevers, loopbaancoaches en onderwijsinstellingen. Praat met zorg- en welzijnsprofessionals uit jouw regio en doe indrukken op.

Kijk voor alle informatie op de website: weekvanzorgenwelzijn.nl

DA heeft hart voor je hart
Extra aandacht voor jouw cholesterol! De ruim 300 DA-winkels in Nederland geven je de komende periode de mogelijkheid je cholesterol te checken. Check voor de mogelijkheden bij jouw DA-drogist in de winkel. Bij DA ben je van harte welkom voor al je dagelijkse gezondheidsvragen. We geven je graag advies en ondersteunen je bij het maken van gezonde keuzes zodat je je lekker in je vel voelt. Dat kan een vitamine, gezonde voeding of een lekker geurtje zijn. Bij DA vind je goede producten van bekende merken en we hebben een ijzersterk DA-huismerk.

Kijk voor alle informatie op de website: www.da.nl

Heb jij een vraag voor Lotte over je hart? Stuur je vraag hier in!

Niets meer missen van Heel Holland Zorgt?
Volg ons dan op Instagram of Facebook en blijf up to date!

 

 

Bekijk ook

Heel Holland Zorgt aflevering 2

In de tweede aflevering liep Jet van Nieuwkerk een dag mee bij Feniks in Almere! Kijk …