zaterdag , 26 september 2020
Home / TV-programma / Heel Holland Zorgt – Aflevering 3

Heel Holland Zorgt – Aflevering 3

In de derde aflevering zien we hoe Wolter Kroes een paar bijzondere opdrachten moet uitvoeren in het Nieuw Unicum MS-Expertisecentrum. Kijk de volledige uitzending hier terug.

Week van Zorg en Welzijn
Vandaag is het ook de laatste dag van de Week van Zorg en Welzijn 2019. Ben je na het zien van Heel Holland Zorgt geïnteresseerd in jouw mogelijkheden binnen zorg en welzijn? Neem dan eens een kijkje op www.ontdekdezorg.nl. Hier kun je allerlei verhalen lezen van zorg- en welzijnsprofessionals en kun je je oriënteren. Een baan kan namelijk meer zijn dan allen maar werk. Werken in zorg en welzijn is heel bijzonder!

DA heeft hart voor je hart
Extra aandacht voor jouw cholesterol! De ruim 300 DA-winkels in Nederland geven je de komende periode de mogelijkheid je cholesterol te checken. Check voor de mogelijkheden bij jouw DA-drogist in de winkel. Bij DA ben je van harte welkom voor al je dagelijkse gezondheidsvragen. We geven je graag advies en ondersteunen je bij het maken van gezonde keuzes zodat je je lekker in je vel voelt. Dat kan een vitamine, gezonde voeding of een lekker geurtje zijn. Bij DA vind je goede producten van bekende merken en we hebben een ijzersterk DA-huismerk.

Kijk voor alle informatie op de website: www.da.nl. Heb jij een vraag voor Lotte over je hart? Stuur je vraag hier in!

Niets meer missen van Heel Holland Zorgt?
Volg ons dan op Instagram of Facebook en blijf up to date!

Bekijk ook

Heel Holland Zorgt aflevering 1

In de eerste aflevering liep Zanger en acteur Charly Luske een dag mee in de ouderenzorg …