maandag , 24 februari 2020
Home / TV-programma / Heel Holland Zorgt aflevering 4

Heel Holland Zorgt aflevering 4

In de vierde aflevering is Evi Hanssen te zien. Ze heeft een dag meegelopen voor de Stichting De Tussenvoorziening. Ze gaat ervoor zorgen dat de locatie tiptop in orde is én gaat koken voor 45 mannen. Wil je zien hoe ze dit doet? Kijk de volledige uitzending hier terug.

Misschien ben je er na het kijken achter dat leren en werken in zorg en welzijn iets voor jou is. Wil je hier meer over weten? Neem dan een kijkje op www.ontdekdezorg.nl

DA heeft hart voor je hart
Extra aandacht voor jouw cholesterol! De ruim 300 DA-winkels in Nederland geven je de komende periode de mogelijkheid je cholesterol te checken. Check voor de mogelijkheden bij jouw DA-drogist in de winkel. Bij DA ben je van harte welkom voor al je dagelijkse gezondheidsvragen. We geven je graag advies en ondersteunen je bij het maken van gezonde keuzes zodat je je lekker in je vel voelt. Dat kan een vitamine, gezonde voeding of een lekker geurtje zijn. Bij DA vind je goede producten van bekende merken en we hebben een ijzersterk DA-huismerk.

Kijk voor alle informatie op de website: www.da.nl. Heb jij een vraag voor Lotte over je hart? Stuur je vraag hier in!

Het Gastenhuis
Het Gastenhuis is een kleinschalige zorgformule voor mensen met dementie. Met Het Gastenhuis laten we zien dat iemands ‘laatste verhuizing’ ook een heel gewone kan zijn. Naar een plek die simpelweg beter past bij een nieuwe levensfase. Zo hopen we onnodig lang thuiswonen, met eenzaamheid en overbelaste mantelzorgers tot gevolg, te kunnen voorkomen.

Elk huis wordt geleid door een inwonend zorgechtpaar. Mensen die begrijpen dat goede dementiezorg draait om persoonlijke aandacht. Zij die de tijd willen hebben om een band met iemand op te bouwen. En daarbij af durven gaan op hun gevoel.Soms hebben beide partners ervaring in de zorg, soms maar één. Maar het allerbelangrijkst? Dat is de juiste zorginstelling.
 
Meer weten over dit bijzondere beroep? Bezoek dan de website van Het Gastenhuis

Niets meer missen van Heel Holland Zorgt?
Volg ons dan op Instagram of Facebook en blijf up to date!

Bekijk ook

Heel Holland Zorgt aflevering 1

In de eerste aflevering liep Zanger en acteur Charly Luske een dag mee in de ouderenzorg …