maandag , 24 februari 2020
Home / TV-programma / Heel Holland Zorgt aflevering 5

Heel Holland Zorgt aflevering 5

In de laatste aflevering van Heel Holland Zorgt leert Richard Groenendijk alles over het hart. Hij kijkt mee bij een hartoperatie, leert hoe je goed moet reanimeren en hij moet zelfs ook aan de bak op de fiets. Benieuwd hoe hij dit doet? Kijk de volledige uitzending hier terug.

Het was een prachtige serie waarin we de veelzijdigheid van zorg en welzijn hebben gezien. In deze sector liggen de komende tijd volop kansen! Wil je hier meer over weten? Kijk dan op www.ontdekdezorg.nl. In zorg en welzijn is meer te kiezen dan jij denkt. Ontdek welke beroepen, opleidingen en kansen bij jou passen!

DA heeft hart voor je hart
Extra aandacht voor jouw cholesterol! De ruim 300 DA-winkels in Nederland geven je de komende periode de mogelijkheid je cholesterol te checken. Check voor de mogelijkheden bij jouw DA-drogist in de winkel. Bij DA ben je van harte welkom voor al je dagelijkse gezondheidsvragen. We geven je graag advies en ondersteunen je bij het maken van gezonde keuzes zodat je je lekker in je vel voelt. Dat kan een vitamine, gezonde voeding of een lekker geurtje zijn. Bij DA vind je goede producten van bekende merken en we hebben een ijzersterk DA-huismerk.

Kijk voor alle informatie op de website: www.da.nl. Heb jij een vraag voor Lotte over je hart? Stuur je vraag hier in!

‘s Heeren Loo
Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer informatie: www.sheerenloo.nl

Niets meer missen van Heel Holland Zorgt?
Volg ons dan op Instagram of Facebook en blijf up to date!

Bekijk ook

Heel Holland Zorgt aflevering 1

In de eerste aflevering liep Zanger en acteur Charly Luske een dag mee in de ouderenzorg …