woensdag , 29 juni 2022

Geef jouw zorghelden een blijk van waardering op de Dag van de Verpleging!

Het werk van verpleegkundigen en verzorgers verdient enorm veel respect en waardering. Er mag dan ook wel eens stilgestaan worden bij de passie en de inzet waarmee zij altijd voor iedereen klaarstaan. Vroeg of laat krijgen we namelijk allemaal te maken met de zorg. Zaterdag 12 mei is het daarom de Internationale Dag van de Verpleging. Voor jou als werkgever, teamleider of manager natuurlijk dé gelegenheid om jouw waardering te laten zien aan je medewerkers. Jouw waardering geeft een positieve boost aan de motivatie en energie van je zorghelden!

Hoe verras jij jouw zorghelden op 12 mei?

YourGift biedt op een simpele manier de ultieme mogelijkheid om personeel, vrijwilligers, mantelzorgers of wie dan ook, persoonlijk te bedanken. Je kunt de kaart zelfs zo persoonlijk maken als je zelf wilt, bijvoorbeeld met je eigen foto of logo op de kaart. Met ruim 6.000 bestedingspunten, waaronder merken als Dio, fonQ, Rivièra Maison, Lucardi, de Bijenkorf, Praxis en Topbloemen.nl geef je jouw medewerkers zelf de keus uit miljoenen cadeaus, de cadeaukaart is in delen te besteden.

Partner van Heel Holland Zorgt

YourGift is trots partner van Heel Holland Zorgt en vindt het belangrijk dat waardering voor de zorg zichtbaar wordt. In het teken van de Week van Zorg en Welzijn is YourGift samen met Heel Holland Zorgt en Jim Bakkum op pad gegaan om zorghelden te verrassen. Met een tv-crew en unieke helikoptertour werden in februari en maart zes bijzondere zorghelden in het zonnetje gezet en benoemd tot Zorgheld 2018. Maar eigenlijk is iedereen in de zorg natuurlijk een held. Laat de Zorg dus ook jou een Zorg zijn!

Bekijk de mogelijkheden en bestel! https://www.yourgift.nl/zakelijk/geefmomenten/dag-van-de-verpleging/


Niets meer missen van Heel Holland Zorgt?

Volg ons dan op Instagram of Facebook en blijf up to date!

In samenwerking met YourGift

 

Bekijk ook

Zet jouw Zorgheld in het zonnetje

Ken jij een Zorgheld? Iemand die altijd voor anderen klaar staat. Iemand die het verdient …