woensdag , 29 juni 2022

In 2025 alle speelplekken rookvrij!

Een gezonder Nederland, dát is wat we willen bereiken. Met kinderen die een goede start maken en daar hun leven lang profijt van hebben. Spelen is heel belangrijk voor de ontwikkeling van een kind en roken hoort daar niet bij. Dat vinden wij net als heel veel ouders en kinderen in Nederland. En daarom deden we op 23 november 2018 de belofte dat we ons ervoor in gaan zetten dat in 2025 alle kinderen in gezonde lucht kunnen spelen. Op naar een Rookvrije Generatie!

Help je mee?
Zet ook de stap op weg naar een rookvrije speelplek. Wij helpen je graag! NUSO geeft persoonlijk advies en begeleiding bij het rookvrij maken van jouw speeltuin. Neem contact met ons op via: info@nuso.nl of 030-2544880. Maak gebruik van ons stappenplan en andere rookvrij-materialen en vergeet niet om op het Speeltuin Platform ervaringen, tips en vragen uit te wisselen met andere speeltuinen. Na inloggen vind je onderaan deze pagina:

  • Een stappenplan
  • Een handleiding
  • Een poster om op te hangen of rond te sturen
  • Een flyer om uit te delen of rond te sturen

Wil je de posters en flyers opgestuurd krijgen? Stuur een mail naar info@nuso.nl. Ook krijg je als speeltuinvereniging twee gratis rookvrij borden! Klik hier om ze te bestellen.

Huidige stand rookvrije speelplekken: 50%. Bekijk hier alle rookvrije speeltuinen.

Iets meer missen van Heel Holland Zorgt?
Volg ons dan op Instagram of Facebook en blijf up to date

Bekijk ook

Maak kennis met de hbo-opleiding van de HZ

Bij HZ University of Applied Sciences vind je diverse zorggerelateerde hbo-opleidingen. Op bachelorniveau biedt HZ …