woensdag , 29 juni 2022

Kom op 12 of 14 maart naar het banenfestival en ontdek alles over Zorg en Welzijn!

Op 12 en 14 maart organiseert Care2Care samen met diverse zorg- en welzijnsorganisaties in de regio Leiden en Gouda twee Festivals Ontdek Zorg en Welzijn. Banenfestivals, nét even anders en waar veel te beleven is! Iedereen die zich wil oriënteren op een loopbaan in zorg en welzijn is van harte welkom.

Tijdens het festival kunnen bezoekers kennismaken met zorg- en welzijnsorganisaties, de nieuwste snufjes op het gebied van innovatie en technologie in de zorg zien en ervaren, speeddaten met werkgevers, een CV-dokter bezoeken, gesprekken voeren met loopbaancoaches, gratis een profielfoto voor Linkedin laten maken en nog veel meer. DJ’s , lekkere hapjes en o.a. een sneltekenaar zorgen voor een echt festival sfeertje.

Het festival is onderdeel van de Landelijke Week van Zorg en Welzijn(11 t/m 16 maart 2019).
Er zijn veel banen in de grootste sector van Nederland te vervullen dus deze week is meer dan nodig!
Ook voor wie geen opleiding heeft voor een beroep in zorg en welzijn en nu nog in een hele andere sector werkzaam is zijn er veel kansen binnen deze sector. Alleen al in het derde kwartaal van 2018 waren er ruim 33.000 vacatures binnen zorg en welzijn (bron: CBS). Geïnteresseerden in werken en leren in zorg en welzijn zijn van harte welkom om te kijken waar de mogelijkheden liggen, want die zijn er volop.

Gouda: 12 maart 15.00 – 21.00 uur
Leiden 14 maart 14.00 – 20.00 uur

Meer informatie: https://ontdekzorgenwelzijn.care2care.nl

Deelnemende organisaties:
Gouda: Groene Hart Ziekenhuis, Zorgpartners Midden-Holland, Gemiva-SVG Groep, Variantzorg, Werkgevers Servicepunt Midden Holland, Stichting Philadelphia Zorg, De Zevenster, Fundis, RAV Hollands Midden, ASVZ, Leerwerk loket, mboRijnland, GGZ Rivierduinen, Stichting Fokus, Care2Care

Leiden: WIJdezorg, Libertas Leiden, Educatie Zorgsector – LUMC, ActiVite, R.K. Zorgcentrum Roomburgh, Topaz, Welzijn Teylingen, De Haardstee, ’s Heeren Loo, Werkgevers Servicepunt Holland Rijnland, Groot Hoogwaak, Gemiva-SVG Groep, RAV Hollands Midden, Marente, Forensisch Centrum Teylingereind, Raamwerk, Bevolkingsonderzoek Zuid-West, Alrijne Woonzorg, DSV|verzorgd leven, LUMC, FloreoKids, Stichting HOZO, mboRijnland, Leerwerk loket, Kraamzorg de Waarden, Allerzorg, GGZ Rivierduinen, Care2Care

Niets meer missen van Heel Holland Zorgt?
Volg ons dan op Instagram of Facebook en blijf up to date!

Bekijk ook

Maak kennis met de hbo-opleiding van de HZ

Bij HZ University of Applied Sciences vind je diverse zorggerelateerde hbo-opleidingen. Op bachelorniveau biedt HZ …