woensdag , 29 juni 2022

Maken we binnenkort kennis met jou?

In het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) werken we continu aan het verbeteren van de patiëntenzorg. Wij investeren in baanbrekend, internationaal onderzoek en werken met de nieuwste apparatuur. Samen met onze artsen, gespecialiseerde zorgverleners, docenten, wetenschappelijke onderzoekers en ons ondersteunend personeel streven wij naar de hoogste kwaliteit op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en internationaal onderzoek. En hier hebben wij jou bij nodig!

Alles is mogelijk
Onderwijs en ontwikkeling staan bij ons voorop. Dus wil jij verder leren, je specialiseren of je juist eerst breed oriënteren? Het kan allemaal. Elke dag ontstaan er nieuwe vacatures en wie weet zit de perfecte match er (binnenkort) voor jou bij. Zo hebben we geregeld op verschillende verpleegafdelingen nieuwe collega’s nodig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de afdeling Neurologie/ Neurochirurgie, Hematologie/Oncologie en de Acute Opname. 

Op elke afdeling ligt een andere zorgzwaarte, heb je meer of juist minder contact met je patiënten en kunnen je werkzaamheden enorm verschillen. En wil je je (op gegeven moment) specialiseren in een bepaalde discipline, dan bieden wij hier talloze mogelijkheden toe. Maar ook op andere afdelingen zijn we geregeld op zoek naar nieuwe collega’s. Misschien past de functie van secretaresse, IT-specialist, projectleider, laboratoriummedewerker of communicatieadviseur wel bij je. 

In het LUMC komt alles voorbij. En ook als je op zoek bent naar (zorg)opleidingen ben je bij ons aan het juiste adres. Zo kun je bijvoorbeeld met je havodiploma (technisch profiel) jaarlijks bij ons starten met de opleiding tot operatieassistent of anesthesiemedewerker en bieden wij werken-leren plaatsen voor de opleiding mbo- en hbo-V. 

Werkplezier
Voorop staat in ieder geval jouw werkplezier, dus we helpen je graag uitvinden welke afdeling, functie of opleiding het beste bij jou past. Het LUMC ligt naast Leiden CS, dus wij zijn goed bereikbaar, ook als je afhankelijk bent van het openbaar vervoer. Maken we binnenkort kennis met jou?

www.werkenbijhetlumc.nl

Bekijk ook

Maak kennis met de hbo-opleiding van de HZ

Bij HZ University of Applied Sciences vind je diverse zorggerelateerde hbo-opleidingen. Op bachelorniveau biedt HZ …