dinsdag , 24 mei 2022

Met hart en ziel matchen

‘Dat stapje extra zetten, dat is waar ik het voor doe!’

De matchmakers van PuurZorg werken dagelijks met hart en ziel aan het vinden van de beste oplossing voor personeelsvraagstukken binnen de zorg. Dit doet PuurZorg met zowel Zorgtalenten op Uitzendbasis als een breed landelijk netwerk van ZZP’ers binnen de zorg. PuurZorg staat bekend om nét dat ene stapje dat ze extra doen. Hieronder delen 2 PuurZorgtalenten hun persoonlijke ervaring.

Wilma
Is Verzorgende IG & werkt als uitzendkracht. 3 jaar geleden, na 20 jaar vaste dienst, maakte zij de overstap. ‘Mijn hart ligt bij de zorg maar ik merkte dat ik steeds meer moeite kreeg met de rand- & administratieve zaken. Nu deel ik, als PuurZorgtalent, mijn eigen tijd en diensten in en ben ik écht bezig met de zorg voor de cliënt. 

Wat ik heel prettig vind, zijn de persoonlijke gesprekken die ik met de meiden van PuurZorg heb. PuurZorg begeleidt je echt. Zowel in de beste manier van werken voor jou, als in je mentale gezondheid.’

Arno
Is verpleegkundige & werkt als ZZP’er. ‘Dat stapje extra zetten, dat is waar ik het voor doe. Een stapje extra voor mijn patiënten, voor mijn zorgvragers en voor PuurZorg. Want uiteindelijk ben ik het visitekaartje op de werkvloer! Daarom zijn PuurZorg en ik zo’n goed team. Zij hebben dezelfde visie. Ze weten altijd wat er speelt. Of het nou een vraag is die ik persoonlijk binnen het team heb uitgezet of op het gebied van regelgeving. Ik merk dat ze achter je staan richting de opdrachtgevers en polsen regelmatig hoe het gaat en of ze of wat kunnen betekenen.‘

Bekijk ook

Wil jij werk doen dat er echt toe doet?

Wil jij werken vanuit je hart en ècht verschil maken in iemands leven? En wil …