woensdag , 29 juni 2022

Ons motto is: Ieder mens doet er toe!

Mensen met een psychische kwetsbaarheid begeleiden om weer betekenisvol mee te doen in de maatschappij: dat is waar RIBW Arnhem & Veluwe Vallei voor staat. In onze specialistische begeleiding werken we samen met de cliënt. Waarbij de kracht, de regie en het duurzaam herstel voorop staan. Ons werk doen we bij voorkeur bij cliënten thuis of, indien nodig, in een beschermde woonomgeving. Dankzij onze begeleiding krijgen mensen weer grip op hun leven. Waarbij ons motto is: zijn wie je bent.

Medewerker begeleiding Harmen vertelt over zijn ervaringen:
“Ik begeleid cliënten bij de dagelijkse gevolgen van de psychische kwetsbaarheid. Dit betekent dat ik activiteiten uitvoer die gericht zijn op herstel en het vergroten van zelfredzaamheid. Dit kan het samen verkennen en regelen van dagbesteding betekenen of het zelfstandig doen van boodschappen. Samen met een cliënt ga ik aan de slag om stappen te maken met de doelen uit het zorgplan. Om te zorgen dat een cliënt vanuit eigen kracht (weer) in staat is zelf regie en verantwoordelijkheid te pakken.

Ik ben dankbaar dat ik de kans krijg om cliënten te mogen ondersteunen, zodat zij weer meer grip krijgen op hun leven. Om vervolgens de kwaliteit van leven te verhogen. Een luisterend oor of een goede gesprekspartner kan al heel waardevol en helpend zijn. Ik werk vanuit mijn hart en doe wat ik denk dat goed is, om op die manier een bijdrage te leveren aan iemands herstelproces.”

Wil jij ook zo’n leuke baan als Harmen?
Wij zijn op zoek naar mensen zoals hij. Enthousiaste medewerkers begeleiding met passie voor werken in de ggz. Wil je meer weten over hoe wij onze cliënten begeleiding bieden? Kijk op ribwavv.nl/werken-bij voor onze vacatures of mail direct je cv naar Lisa Willems: l.willems@ribwavv.nl

Bekijk ook

Maak kennis met de hbo-opleiding van de HZ

Bij HZ University of Applied Sciences vind je diverse zorggerelateerde hbo-opleidingen. Op bachelorniveau biedt HZ …