Home / Zorgspecial / Ons motto is: zijn wie je bent!

Ons motto is: zijn wie je bent!

‘Dankzij onze begeleiding krijgen mensen weer grip op hun leven’

Mensen met een psychische kwetsbaarheid begeleiden om weer betekenisvol mee te doen in de maatschappij: dat is waar RIBW Arnhem & Veluwe Vallei voor staat. In onze specialistische begeleiding werken we samen met de cliënt. Waarbij de kracht, de regie en het duurzaam herstel voorop staan. Ons werk doen we bij voorkeur bij cliënten thuis of, indien nodig, in een beschermde woonomgeving. Mede dankzij onze begeleiding krijgen mensen weer grip op hun leven. Waarbij ons motto is: zijn wie je bent. 

Samantha, medewerker begeleiding:
“Wat ik het leukste vind aan mijn werk bij RIBW Arnhem & Veluwe Vallei? De afwisseling van werkzaamheden: geen enkele dag is hetzelfde. Daarnaast blijft mijn werk uitdagend omdat de psychische kwetsbaarheden van de mensen met wie ik werk zo van elkaar verschillen. Inmiddels werk ik ruim vijftien jaar in de zorg en ondersteun ik vooral cliënten die beschermd wonen.”

“Er hoeven niet altijd grote dingen te gebeuren die een dag mooi maken. Vaak kan het luisteren naar een verhaal van een cliënt al heel helpend zijn. Aan de hand hiervan schat ik in hoe het op dat moment gaat en waar ik deze cliënt het beste bij kan helpen.”

Wil jij ook zo’n leuke baan als Samantha?
Wij zijn op zoek naar mensen zoals zij. Enthousiaste medewerkers begeleiding met passie voor werken in de ggz. 

Kijk op ribwavv.nl/werken-bij voor onze vacatures of mail direct je cv naar Sonja Hutten: s.hutten@ribwavv.nl.

Niets meer missen van Heel Holland Zorgt?
Volg ons dan op Instagram of Facebook en blijf up to date!

Bekijk ook

Carintreggeland: een lerende organisatie

‘Het contact met de cliënten vind ik erg leuk’ “Na mijn stage ben ik naast …