donderdag , 30 juni 2022

Prominent Business

Prominent – kwaliteit sinds 1999

Als specialist op het gebied van zit- en relaxmeubelen produceert Prominent jaarlijks 40.000 stoelen en banken. Sinds 1999 ontwikkelen we relaxstoelen en banken met een optimale balans tussen comfort, design en vakmanschap. Prominent Business biedt de professionele markt de kwaliteit en productiekracht van een marktleider.

Prominent Business creëert stoelen en banken waar gasten van genieten. Het hoogste comfort gecombineerd met eigentijds design, mooie materialen en slimme functionaliteiten. Een moment van zitgeluk, voor elke gast en in elke omgeving.

Speciaal voor de zorg: HUYS
Naast de eigentijdse Business collectie heeft Prominent Business het label Huys ontwikkeld met een collectie speciaal voor de zorg.

Wij geloven dat zorg het best plaatsvindt in een prettige omgeving. Daarom is de uitstraling van het meubilair net zo belangrijk als de functie. Om de perfecte zitmeubelen voor de zorg te ontwikkelen, heeft Prominent Business het label Huys in het leven geroepen. Voor de Huys collectie is in samenwerking met specialisten het fundament gelegd voor de optimale zorgstoel. Een modulaire oplossing die op specifieke zorgfuncties kan worden toegesneden en voor elke zorginstelling kan variëren.