Home / #CoronaHulp / Sponsor #zorgheldenauto’s

Sponsor #zorgheldenauto’s

Er is heel veel vraag naar #zorgheldenauto’s

Nu we allemaal in de greep zijn van het coronavirus, wordt meer dan ooit een beroep gedaan op zorgverleners. Die maken lange dagen en lopen flinke risico’s. En het einde is nog niet in zicht. Daar kunnen we weinig aan doen – maar we kunnen wél onze waardering tonen. Auto.nl doet dat door een paar van deze zorghelden te ontzorgen op het gebied van vervoer.

Donderdag 19 maart stelde auto.nl 10 auto’s beschikbaar voor zorghelden die anders met het openbaar vervoer moeten reizen. Voor ten minste 3 maanden. Deze auto’s waren binnen een kwartier vergeven en dit toont aan dat de nood hoog is.

Bedrijven hebben zich inmiddels ook aangemeld en stellen veel auto’s ter beschikking. Daarom hebben wij besloten om door te pakken. Auto.nl gaat vraag en aanbod met elkaar in contact brengen en natuurlijk gewoon door met het oproepen van alle grote en kleine autobedrijven in Nederland om autoloze zorghelden te voorzien van een #zorgheldenauto.

Om te zorgen dat de #zorgheldenauto’s echt bij zorghelden terecht komen hebben wij de volgende voorwaarden opgesteld:

Je werkt in de zorg en kunt dat aantonen met een BIG-nummer*
Je hebt een rijbewijs en bent 18 jaar of ouder
Je hebt geen auto op je naam staan
*BIG-nummer wordt enkel gebruikt voor de controle of de zorgheld werkzaam is in de zorg en wordt na de controle vernietigd.

Ben je wel een zorgheld maar heb je geen BIG-nummer vertel dan kort je verhaal in het BIG-nummer invulveld.

Auto.nl verzamelt de gegevens van #zorghelden en stuurt deze vervolgens door naar de aangemelde bedrijven. Deze bedrijven nemen contact op met zorghelden om ze te voorzien van #zorgheldenauto’s.

Wij hopen alle zorghelden te helpen aan een #zorgheldenauto maar wij zijn afhankelijk van bedrijven die auto’s ter beschikking stellen. Dus wij kunnen niet garanderen dat wij iedereen kunnen helpen maar we doen wel ons best.

Op zaterdag 21 maart 11:15 uur zijn er 143 #zorgheldenauto’s beschikbaar voor zorghelden. Met dank aan: Auto Moret, A-Point, Autohopper, Benderooy.nl, Blauwendaal, Bochane, Domien verschuuren, Euromobil, Freeroad, Hertz, Inqar, Kapper Bakker Autoverhuur, Koopman, Lexus Nederland, Louwman Amsterdam, Louwman Brabant, Louwman Groningen, Louwman Haaglanden, Louwman Rijnmond, Mannenmedia, Moller Autoschade, Mundu, Nefkens noord, Oostendorp Auto, Ordina, Qmusic, 100% NL, Rüttchen Automotive, Suzuki Nederland, WDM Autoverhuur, Welzorg.

Zorghelden en bedrijven kunnen zich HIER aanmelden.

Bekijk ook

Ready, Set … Do Good!

NL VOOR ELKAAR Naast alle grote landelijke initiatieven zijn er ook heel veel regionale acties. …