woensdag , 29 juni 2022

Toe aan verandering? WIJdezorg biedt je een prachtige kans!

Heb je werkervaring als gediplomeerd begeleider in de zorg en overweeg je de overstap van begeleiden naar zorgen? Denk dan eens aan werken bij WIJdezorg! Ga aan de slag in een van onze zeven woonzorglocaties in het Groene Hart en school jezelf in korte tijd bij tot verzorgende IG niveau 3.

WIJdezorg staat voor persoonlijk en dichtbij. Met onze zorgappartementen en kleinschalige woongroepen voor mensen met dementie bieden we bewoners een echt thuis, met de zorg die bij hen past – nu en in de toekomst. Dankzij hun centrale ligging, gezellige restaurants en vele activiteiten fungeren onze locaties als trefpunt voor onze bewoners en de inwoners van de dorpen. 

Trekt je hart naar de ouderenzorg?
Pak nú je kans! WIJdezorg biedt je een unieke mogelijkheid om je al werkend te verbreden in de zorg. Heb je een mbo-diploma niveau 3 Maatschappelijke Zorg of vergelijkbaar én beschik je over zorgervaring, dan kun je bij ons met een jaarcontract aan de slag als helpende niveau 2. 

Je leert in de praktijk, ondersteund door een van onze eigen praktijkbegeleiders en je collega’s. Daarnaast volg je bij onze opleidingspartner Menskracht 7 de achtdaagse cursus Verzorgende en Verpleegkundige handelingen (mbo-certificaat K0118). De totale periode van bijscholing duurt circa zes maanden en de opleidingskosten zijn voor WIJdezorg. Rond je de bijscholing goed af, dan kun je direct verder als verzorgende IG niveau 3. Werken én jezelf verbreden – een mooie investering in jezelf! 

Meer weten? Kijk op www.werkenbijwijdezorg.com of neem contact op met Debby Pronk, personeelsadviseur, te bereiken via 06-127 97 447.

Bekijk ook

Maak kennis met de hbo-opleiding van de HZ

Bij HZ University of Applied Sciences vind je diverse zorggerelateerde hbo-opleidingen. Op bachelorniveau biedt HZ …