zondag , 22 mei 2022

Waarom goede nachtrust zo belangrijk is

Slecht slapen doen we allemaal weleens, maar als slechte nachtrust een patroon wordt, heeft dat nadelige gevolgen voor je geestelijke en lichamelijke gezondheid. Bij een goede nachtrust herstellen je spieren en organen van de inspanningen van de dag en word je fit wakker. Wie goed slaapt heeft ook minder moeite met het onthouden van dingen en kan mentaal tegen een stootje. Een uitgerust mens raakt daarnaast minder snel gestrest en is minder vatbaar voor somberheid of depressie.

Een goede nachtrust zorgt voor een uitgerust lichaam
en een fitte geest. Dat maakt niet alleen dat we energiek de dag in stappen, maar is ook van onschatbare waarde voor onze gezondheid. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat goed slapen zelfs belangrijker is dan goed eten en bewegen. Maar hoe bewerkstellig je een goede nachtrust en wat kun je doen aan slaapklachten? Een goed bed is het halve werk!’ Met dertig jaar ervaring weet slaapspecialist Aldenhuijsen als geen ander dat ‘het ideale bed’ er voor iedereen anders uitziet. Vandaar dat er zo veel aandacht besteed wordt aan advies op maat. ‘Al onze bedden hebben slimme opties, waardoor ze in theorie ook allemaal comfortbedden zijn – of je nu langskomt voor een luxe boxspring of een zorgbed. In- en uitstapverlichting, een elektrisch verstelbaar rug- en benendeel, een langer of juist breder bed of een hoog-laagbed: met al deze opties kunnen we de optimale slaapomgeving creëren voor elke slaper. Een goed advies begint bij ons met het in kaart brengen van uw huidige slaapsituatie, aangevuld met uw slaapwensen. Zo komen wij tot een systeem dat perfect bij u past.

Wat maakt Aldenhuijsen dé specialist in slaapsystemen

  • U krijgt professioneel, persoonlijk en uitgebreid (thuis)advies
  • Voor elk budget hebben we de beste oplossing
  • We hebben slaapsystemen voor uiteenlopende fysieke klachten (allergieën, rugklachten, nekklachten) en aandoeningen (hernia, ischias,Parkinson, reuma, astma)
  • Terugname van uw oude bed
  • Voor proef liggen, een slaapscan en uitgebreid persoonlijk advies van een slaapexpert kunt u langskomen in ons slaapadviescentrum
  • Geen vervoer? Wij halen u op en brengen u thuis – geheel kosteloos!

Voor meer informatie kunt u terecht bij de vestiging op de zorgboulevard in Rotterdam (Maasstadweg 100, 3079 DZ). Via internet kunt u Aldenhuijsenvinden op www.aldenhuijsenbedden.nl en uiteraard mag u ons altijd bellen op 0800–4001010 (gratis nummer). Vraag hier het inspiratiemagazine van Aldenhuijsen aan.

Bekijk ook

De zomer komt eraan: Smeren, smeren, smeren!

Tegenwoordig wordt overal een ‘dag’ voor verzonnen. Eind mei was het zelfs ‘De dag van …