woensdag , 25 mei 2022

Wil jij werk doen dat er echt toe doet?

Wil jij werken vanuit je hart en ècht verschil maken in iemands leven? En wil je dat doen ineen organisatie waar je de ruimte krijgt voor eigen initiatieven?

Ben jij iemand die zich verantwoordelijk voelt, verbinding maakt en de cliënt centraal stelt? En wil je bovendien samenwerken met leuke en bevlogen collega’s? Dan pas jij waarschijnlijk goed bij Santé Partners. 

Samen zorgen wij ervoor dat onze cliënten kunnen leven, wonen en meedoen in de maatschappij zoals zij dat willen. Met zorg en ondersteuning in de eigen leefomgeving, activeren we de kracht van mensen en dragen we bij aan hun welbevinden en vitaliteit.

Fijn en beschermd (t)huis
Wij zorgen ervoor dat mensen langer thuis kunnen blijven wonen, maar zorgen ook voor een fijn en beschermd (t)huis als thuis wonen niet meer gaat. We helpen bij het weer op de rit krijgen van iemands leven als er problemen zijn door bijvoorbeeld scheiding of financiële zorgen èn ondersteunen bij het blij en gezond opgroeien van kinderen.

Vacatures
We hebben veel mooie vacatures, waar jij je passie voor zorg en welzijn helemaal in kwijt kunt. Kom werken bij Santé Partners en draag samen met zo’n 2.800 betrokken collega’s bij aan goede zorg en ondersteuning voor onze cliënten. Een organisatie waar persoonlijke ontwikkeling, eigen regie, vitaliteit, maar ook een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk is.

Spreekt dit je aan? Dan maken we heel graag kennis met je! Ook zoeken we vakantiekrachten. Op zoek naar een bijbaan met perspectief? Bekijk onze website voor alle vacatures.

Bekijk ook

Maak kennis met de hbo-opleiding van de HZ

Bij HZ University of Applied Sciences vind je diverse zorggerelateerde hbo-opleidingen. Op bachelorniveau biedt HZ …