donderdag , 30 juni 2022

Winnaars verkiezing Mijn Favoriete Mantelzorger

DA/D.I.O. drogisterijen, dè specialist op het gebied van zelfzorggeneesmiddelen, draagt de zorg een warm hart toe. Daarom organiseerden zij in de week van Zorg en Welzijn de verkiezing ‘Favoriete mantelzorger van het jaar’. Klanten konden hun favoriete mantelzorg(st)er nomineren. En daar is massaal gehoor aan gegeven. Er kwamen maar liefst 648 hartverwarmende verhalen binnen over mensen die zich met hart en ziel inzetten voor hun naasten.

Afgelopen maart mochten de winnaars hun welverdiende prijs in ontvangst nemen. De mantelzorgers werden uitgenodigd in de DA of D.I.O. drogisterij bij hun in de buurt en werden daar verrast met een mooie prijs.

In DA drogisterij de Zalmplaat ontving mantelzorgster Rachel Hoogstad uit handen van ondernemers Lilian en Rob Dijkshoorn de dik verdiende DA-cadeaucard ter waarde van €150. Rachel was opgegeven door haar dochter, omdat ze al jarenlang zorgt voor haar gehandicapte zoon en haar vader.

In D.I.O. drogisterij Moordrecht werd mantelzorgster Jessey Desléyain uit Moordrecht in het zonnetje gezet door bedrijfsleidster Khadija Laghzaoui. Jessey zet zich met hart en ziel in voor haar moeder Petra. Ook Jessey werd verrast met een cadeaucard en een grote bos bloemen.

En tenslotte reikten onderneemsters Sabine en Marian in DA drogisterij Wensing & Wensing in Montfoort de welverdiende prijs uit aan mantelzorger Dhr. Ockhuijsen uit Linschoten. Hij zorgt al jaren met veel liefde voor zijn vrouw en dochter.

In Nederland zorgt een op de drie, dat zijn maar liefst vier miljoen mensen, voor een familielid, goede buur of vriend. Zonder de fantastische inzet van deze mantelzorgers zou Nederlander  een stuk schraler en liefdelozer uit zien. Volgend jaar zijn DA en D.I.O. dus zeker weer van de partij om al die mantelzorgers in Nederland te ondersteunen en een hart onder de riem te steken!