zondag , 22 mei 2022
ROTTERDAM - Maarten van der Weijden bij zijn aankomst tijdens de tweede editie van Like2Swim Rotterdam in de Entrepothaven en Binnenhaven. Hij zwom van Amsterdam naar Rotterdam. Foto Bart Hoogveld

Zwem jij de Elfstedentocht met Maarten?

Sporters zijn gewend de lat voor zichzelf steeds een stukje hoger te leggen. Steeds iets beter. Steeds iets harder. En in het geval van Maarten: steeds iets verder. En dat doet hij niet alleen omdat hij op zoek is naar een nieuwe sportieve uitdaging. Maarten zet zijn zwemtalent in om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar de genezing van kanker. Zijn ultieme doel is het zwemmen van de 11stedenzwemtocht van 18-20 augustus. Bijna 200 km zwemmen langs 11 steden in Friesland. Een unieke prestatie en een uniek evenement, tien jaar nadat hij een gouden medaille won op de Olympische Spelen in Beijing!

Maarten vindt het geweldig als jij helpt! Dat kun je doen door te doneren, een stuk met hem mee te zwemmen of als vrijwilliger mee te helpen aan dit event. We zijn blij met jouw hulp!

Meezwemmen met Maarten
Meezwemmen kan in de elf Friese steden. In iedere stad heb je de mogelijkheid om 500 of 2000 meter met Maarten mee te zwemmen. En dat mag je iedere of in één stad. Dus zowel de geoefende zwemmen als de enthousiaste recreatiezwemmer is van harte welkom. Hoe geweldig zou het zijn om deze tocht met zoveel mogelijk mensen te maken? Voorwaarde voor deelname is dat je meehelpt met het ophalen van zoveel mogelijk geld, door jezelf te laten sponsoren.

Hiervoor krijg je na inschrijving een actiepagina op www.11stedenzwemtocht.nl. Jouw motivatie om mee te zwemmen kan immers anderen overtuigen om jou te sponsoren! Zwem jij mee met Maarten en help jij hem zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker? Schrijf je dan hier direct in! voor slechts € 11,- inschrijfgeld kan je al meedoen. Lees ook de algemene voorwaarden voor dit event.

Meedoen als vrijwilliger
Via het platform van EventMakers kun jij je als vrijwilliger aanmelden en daarmee bijdragen aan een onvergetelijke eerste editie van de 11stedenzwemtocht! EventMakers is hét landelijke platform voor vrijwilligers in sportevenementen. Maak eenmalig een EventMakers profiel aan, schrijf je in voor de 11stedenzwemtocht en blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent het evenement en jouw aanmelding.

Bron: 11stedenzwemtocht.nl
Foto: Bart Hoogveld

Niets meer missen van Heel Holland Zorgt?
Volg ons dan op Instagram of Facebook en blijf up to date!

Bekijk ook

Tentbed geeft kwetsbare ouderen rust

Algehele onrust, angst, agressie, wanen en hallucinaties. Dat zijn een aantal symptomen van probleemgedrag die …